دستور ارتش اسرائیل برای تخلیه برخی روستا‌ها در جنوب لبنان ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد غریب‌آبادی: شایعات درباره مذاکرات محرمانه ایران و آژانس صحت ندارد بیانیه وزارت امور خارجه درباره قطعنامه شورای امنیت مرتبط با غزه بن سلمان: برای ایران مفید است که با ایالات متحده به توافق برسد غریب‌آبادی: ایران سیاست منطقه‌گرایی را از خزر شروع کرده است پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت

بورل: برجام یک دستاورد بزرگ امنیتی برای غرب است

مسئول سیاست خارجه اتحادیه اروپا گفت: ما باید به تعهداتمان در برجام پایبند باشیم و به اجرای کامل این توافقنامه بازگردیم.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۸ - ۱۱ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 03
کد خبر: ۱۰۴۲۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجه اتحادیه اروپا گفت: به عنوان یکی از هماهنگ کنندگان برنامه جامع اقدام مشترک یا همان برجام معتقدم تمام ما باید به اجرای کامل تعهداتمان در این توافقنامه بازگردیم که این به معنای بازگشت آمریکا به برجام و لغو تحریم‌ها در ازای پایبندی کامل ایران به تعهدات هسته‌ای خود است.

مسئول سیاست خارجه اتحادیه اروپا در ادامه تصریح کرد: توافق هسته‌ای همچنان یک دستاورد کلیدی مهم در زمینه امنیتی برای همه ماست. بدون آن، ایران می‌توانست تا به امروز به سلاح هسته‌ای دسترسی پیدا کرده و منطقه را با چالشی جدید مواجه کند.

بورل تاکید کرد: هیچ شکی نیست که من بسیار نگران فعالیت‌های فعلی ایران در زمینه هسته‌ای هستم؛ از این رو از سر گیری مذاکرات در سریعترین زمان ممکن و ادامه آن از همان جایی که در ۲۰ ژوئن سال جاری متوقف شده بسیار مهم و ضروری است.

وی ادامه داد: پیام من به امیر عبداللهیان به عنوان وزیر امور خارجه جدید ایران در حاشیه اجلاس نیویورک بسیار ساده و واضح بود؛ دیپلماسی تنها راه حل است و ما بدون شک حاضریم تا به مذاکرات وین بازگردیم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا تصور می‌کنید دولت ایران تمایل دارد با همسایگان عرب خود در حاشیه خلیج فارس و نیز برخی کشور‌های غربی ارتباط داشته باشد گفت: دیپلماسی تنها راه حل برای حل و فصل اختلافات در خلیج فارس است. من از اهداف کشور‌ها اطلاع ندارم، ولی معتقد به گفتگو میان کشور‌ها هستم.

بورل افزود: نشست بغداد که در ۲۸ اوت سال جاری برگزار و به مذاکرات دو جانبه ایران و عربستان منجر شد نمونه‌ای از این گفتگو‌ها بود. کشور‌های منطقه همگی از این تحولات استقبال می‌کنند.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا همچنین تاکید کرد: اتحادیه اروپا آماده حمایت از کشور‌های حاشیه خلیج فارس در زمینه‌های تداوم امنیت و همکاری‌های چندجانبه است. در این زمینه هم توافق هسته‌ای ایران می‌تواند بسیار مهم باشد.

وی در پایان گفت: من همچنان معتقدم اگر بتوانیم برجام را حفظ و اجرای کامل آن را از سوی کشور‌های عضو تضمین کنیم، این می‌تواند گامی اساسی در جهت رفع نگرانی‌های امنیتی کشور‌های عرب حاشیه خلیج فارس باشد./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار